Igre v Slovenski Bistrici

OBMOČNO ZDRUŽENJE VETERANOV VOJNE ZA SLOVENIJO MARIBOR – KRUHA JE MANJ, SO PA IGRE !

Cenjene veteranke, spoštovani veterani, kljub temu,da nam je trenutna situacija skoraj onemogočila srečanje na športnem nivoju, je bila sreča na naši strani in na strani organizatorja,da so uspeli izpeljati Veteranske igre.

Zahvaljujemo se članom veteranskih organizacij Slovenske Bistrice, županu Občine-mesta Slovenska Bistrica, g.Dr.Ivanu Žagarju,ZVVS Slovenije, Društvom Sever za lep in prisrčni sprejem,dobro organizirano ter izpeljano tekmovanje ter odlično izveden zaključek v gozdu , na Brinju.

Vse sodelujoče ekipe so bile kar na visokem, kvalitetnem nivoju tekmovanja-fizična moč za metanje bombe ter vlečenje vrvi, oster vid za pikado in streljanje in moder um za šahiranje so še zmeraj prisotni pri vseh sodelujočih.

V Mariboru ne vlečemo vrvi, srednje dobro mečemo bombe, streljamo v redu in odlično razmišljamo,kar so dokazali naši šahisti, kateri so kar pometli s konkurenco.

Izvedba iger, počutje vseh sodelujočih in zadovoljstvo organizarorja je zopet dokaz, da šport in šah združujeta ljudi-v antiki so za igre celo prekinili vojne, mar ne!?

NAJ NE BO POZABLJENO !

OZVVS MARIBOR
Branko Trglec

Scroll to Top