LETNA KONFERENCA VETERANOV VOJNE ZA SLOVENIJO IZ MARIBORA!

»VETERANE UBIJAJO, MAR NE?«

Spoštovane veteranke, cenjeni veterani, opravili smo državljansko in davčno dolžnost vsakega združenja-izpeljali smo letno konferenco, natresli smo si nekaj informacij, se povečini zadovoljili z dejstvi,da smo nekaj naredili, lahko pa  bi še nekaj več, vendar nam zmanjka časa predvsem pa sredstev in volje, saj veterana ne mara nihče, saj zmeraj odgovorni dobijo občutek,da so nam nekaj dolžni,da so zadevo napeljali tako,da je naše delo ničvredno in je vsak,kateri se je boril za sveto stvar pred tridesetimi leti ničvreden in je njegovo delovanje napor za oblast.

Velika nhvala vam za prisotnost na konferenci, njeno kvaliteto je predstavljalo zadostno število članov ter seveda cenjenih gostov iz ostalih Območnih združenj.

Dragi soborci, dobili smo politično oblast, katera nas ponovno sili v vojno, seveda ne v vojno za svobodo in demokracijo temveč v vojno za kapital, energetsko odvisnost od Zahoda, sužnost, kar pa seveda ne smemo sprejeti in poskušati nasprotovati na vseh ravneh.

Predsednik vlade , gospod Golob(njegov vzdevek bi naj pogojeval mir) je med slovenskimi podjetniki iskal nekoga, ki bi ponovno začel izdelovati municijo za izvoz; seveda vemo,da ta ideja ni zrasla na glavi nekoga, ki bi želel mir in spravo v svetu temveč ubijati in hrbtih žrtev kovati dobiček.

Nekoč preganjani, s strani Zahoda hvaljeni in kasneje prekleti Talibani vam v svoji novi državi ponujajo nakup orožja in vojaške opreme, katero so pripadniki NATO sil pozabili ob svoje glavem begu iz Afganistana- 7 miljard dolarjev blaga, katerega ste tudi v s svojim davkom plačali za nebeški mir.Z vašim in našim denarjem smo v NATU ubijali sirote pod Hindukušem in se celo naslajali nad tem,sedaj se pa ti zapostavljeni enoumci naslajajo nad našo neumnostjo.

Skrajni čas je, da veterani začnemo delati za mir, za kar smo se tudi borili-s svojim delovanjem in nasprotovanjem vsem aktivnostim v hudodelski zvezi NATO bomo začeli postopke, da se odrečemo sodelovanju pri zločinih nad nedolžnimi svetovljani.

Nujno je pripraviti narod k spremembi, obuditi željo po mirnem življenju oziroma ljudstvo pripraviti na referendum k izstopu iz zveze NATO- povej mi s kom se družiš povem ti kdo si.

Do naslednjega letnega druženja bomo zaživeli v svobodi, brez pritiskov Bruslja in pokvarjene Evrope, katere si nismo želeli ampak nam je bila vsiljena.

Cenjene soborke, dragi soborci, zahvaljujem se vam za sodelovanje v letu 2022 ter si seveda zaželimo uspešnega in poštenega dela , brez političnih, verskih in vladnih pritiskov,katerih smo bili v zadnjih tridesetih letih deležni.

Prisrčni pozdrav,

 

                                                                                                                              OZVVS MARIBOR

                                                                                                                              Predsednik
Branko Trglec

Scroll to Top