Novoletno voščilo

Spoštovane veteranke, cenjeni veterani, odšlo je leto,katero bo ostalo v spominu kot mejnik treh desetletij samostojnosti; veliko smo postorili,da bi ta mejnik ostal v spominu ne samo nam temveč tudi generacijam,katere prihajajo za nami.

Režim in ostali podporniki čudne politike našega časa nas presenečajo z velikimi obljubami, še včeraj, na god svetega Janeza nam je ta poklonil nekaj čudnih besedi-našel se bo denar za veterane; ne bodite naivni,saj je ta denar namenjen zgolj veteranom,kateri se preživljajo z veteranskim dodatkom, ostali,ki pa vam gre s 520 Evri prelepo, pa še vedno poslušno ubogajte vse vrste režimov in njihovih pripadnikov ter se zadovoljite s tem,kar pade od debelo obložene patricijske mize.

Presenetil nas je tudi vrhovni poveljnik, modni kreator slovenske vojske, sam gospod Borut Pahor, kateri je z žlahtno medaljo ovekovečil delo človeka, kateri je najbolj razbil enotnost in delovanje slovenskih kristjanov; ob polni malhi debelih in spoštovanih herojev je ta naš ljubljeni vodja našel samo gospoda Rodeta.

V letu,ki prihaja, imamo možnost razmisliti s kom želimo sodelovati, koga si bomo izbrali za predstavnika, torej z glavo v prvo tretjino naslednjega leta.

Želim vam obilo zdravja, družinske sreče ter medsebojnega razumevanja,katerega nam med veterani manjka.

OZVVS MARIBOR
Branko Trglec

 

NAJ NE BO NIKOLI POZABLJENO !

Scroll to Top