Vabilo na »Zbor članov«

Spoštovane veteranke, veterani!

Leto je naokrog in zopet vljudno vabljeni na naš vsakoletni občni zbor, ki smo ga po novem statutu  imenovali »Zbor članov«. Kot veste, je Zbor članov najvišji organ  našega združenja, kjer sprejemamo najpomembnejše odločitve o delu  in organih našega združenja. Tudi tokrat bomo povedali, kaj smo lansko leto naredili in česa mogoče nismo. Ker pa smo veterani zelo zainteresirani, kaj se bo še dogajalo v naslednjem obdobju, vas bomo seznanili z našo dejavnostjo, ki jo načrtujemo za prihodnje leto.

Kot rečeno, predstavili vam bomo naš novi statut, torej dokument, v katerem je naša dejavnost  natančno opredeljena. Seveda boste vi tisti, ki ga boste potrdili, morda tudi kaj dodali ali pa spremenili. Poleg novega statuta, vas bomo seznanili še z novim pravilnikom, ki opredeljuje delo naše  muzejske dejavnosti.

Seznanili vas bomo z našimi letošnjimi akcijami, ki smo jih pripravili za vas, oziroma za širšo skupnost v kateri delujemo in ji tako vrnemo delček tistega, kar nam nudi. Na zboru boste izvedeli, kakšni športniki in šahisti so naši člani in na katerih področjih ni boljših od njih. Predstavili vam bomo plan naših športnih dejavnosti v tem letu. Tudi našo obnovljeno spletno stran vam  bomo predstavili, da boste sprotno obveščeni o našem delu in še čem!

Povedali vam bomo, kam  bomo letos šli na pohode, ki jih bomo organizirali mi in kam ko nas bodo  povabili naši stanovski tovariši. Tudi dva izleta sta pred nami in prav na tem zboru boste izvedeli, kam bomo letos krenili.

V letošnjem letu  se želimo še temeljiteje predstaviti z našim delom, zato smo se v lanskem letu včlanili v Turistično zvezo Slovenije, ki nam bo to omogočila. Zvedeli boste kako sodelujemo z nekaterimi osnovnimi šolami in kam bomo letos popeljali njihove učence.

Seveda nismo pozabili na naše člane in prijatelje, ki so nam pomagali pri našem delu. Hvaležno jim bomo izročili naša in priznanja  Zveze.

Vljudno vas vabim na to vsakoletno srečanje, ki bo 14.03.2019 (pozor, to je tokrat četrtek!!!) ob 18. uri v Domu obrambne vzgoje in zaščite v Pekrah.

Za vse, kar še spada v tako druženje pa smo tako, kot  vsako leto tudi poskrbeli!

 

Lepo pozdravljeni in na snidenje !

 Tone Korošec

Scroll to Top