VETERANI OZVVS MARIBOR NA 5.MEMORIALU MARJANA STREHARJA V BRINJU

Samo nekaj dni po uspešno izvedenih veteranskih športnih igrah Vzhodnoštajerske pokrajine 2021 v Hočah, se je v sredo, 29. septembra letos, odvijalo  tekmovanje v treh disciplinah (met bombe, met na obroč, rusko kegljanje) na 5. memorialu Marjana Streharja v Brinju, organizator in gostitelj OZVVS Slovenska Bistrica.

Takoj po pozdravnih nagovorih Mirana Fišerja, predsednika PO ZVVS VŠP,  Mirana Krušiča, predsednika OZVVS Slovenska Bistrica in Venčeslava Ogrinca, podpredsednika ZVVS so se pričela omenjena tekmovanja. Zbralo se je 7 območnih združenj , od tega šest OZVVS: Lenart, Ruše, Slovenska Bistrica, Maribor, Ptuj, Ormož ter PVD SEVER Maribor.

V skupni razvrstitvi je prvo mesto osvojila OZVVS Slovenska Bistrica z 20 točkami, drugo mesto so si priborili vselej borbeni Rušani z 18 točkami, tretje in četrto mesto pa sta si s 16 točkami podelili Lenart in Ormož.  S 15 točkami je OZVVS Maribor tokrat zasedlo  peto mesto.

Po posameznih disciplinah pa so ekipe OZVVS Maribor dosegle naslednje rezultate:

V metu bombe je ekipa v sestavi Bojan Ačko, Tomislav Habjanič in Bruno Kremavc dosegla 4. mesto.

V metu na obroč ( Drago Kvas, Drago Kokolj,  Zlatko Hrženjak) so si z ekipo PVD Sever Maribor delili 6.to do 7.-mo mesto. Tole metanje obroča na kovinski drog bomo morali še vaditi. No z veterani policisti pa  so se  vendar kosali  z ramo ob rami.

V ruskem kegljanju pa je ekipa OZVVS Maribor konstantno pri vrhu ( Drago Kvas, Darko Kokolj, Franjo Satler) – dosegli so odlično 2. mesto. Tokrat je o prvem mestu odločala razlika 11 kegljev v korist vnetih bistričanov.

Prijetnega  druženja ob jedači in pijači še dolgo ne bomo pozabili.

Četrtek, 14.10.2021

Bruno Kremavc, član KŠR

Scroll to Top